Subscribe to RSS

Hipizëm Faqja Kryesore

Hipizëm / David Mekperson, fituesi i garave të kërcimit me kuaj Hipizëm / David Mekperson, fituesi i garave të kërcimit me kuaj

Gjergj Vyshka 23.05.2016 20:25

Britaniku David Mekperson është fituesi i garës së dytë ndërkombëtare Read More

Garat e hipizmit gjallërojnë Tiranën, 16 kalorës zbarkojnë në kryeqytet Garat e hipizmit gjallërojnë Tiranën, 16 kalorës zbarkojnë në kryeqytet

Gjergj Vyshka 18.04.2016 08:50

Një veprimtari ndryshe nga ato që qytetarët në Tiranë janë mësuar të shohin zakonisht Read More


banner

Arkiva

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

Kontakte dhe informacione

Rrjeti Shqiptar i Lajmeve Sportive (ASNN)

PR & Marketing:
Gentiana Kodra (Pine)

Rrjetet Sociale

Rreth Nesh