Subscribe to RSS

Na kontaktoni Faqja Kryesore

1287164900-Contact_us_logowww.AlbanianSport.net
Moderator dhe Administrator:
Altin B. Kodra
Cel: 069-2178848
e-mail: albakod@journalist.com

Kontakte dhe informacione

Rrjeti Shqiptar i Lajmeve Sportive (ASNN)

PR & Marketing:
Gentiana Kodra (Pine)

Senior Editor
Gjergj Vyshka

Rrjetet Sociale

Rreth Nesh