Subscribe to RSS

Pingpong / Teuta për femra & Tomori për meshkuj, fitues të Kupës së Shqipërisë

Share Button

AlbanianSport.net 28/11/2017 12:30

ASNN – Teuta për femra dhe Tomori për meshkuj janë fituesit e Kupës së Shqipërisë në pingpong. Një veprimtari që, sipas Sekretarit të Përgjithshëm të Federatës Shqiptare të Pingpongut, Tonin Binoshi, është zhvilluar në Vlorë.

Madje, përpara Kupës së Shqipërisë, me nismën e trajnerit të Flamurtarit, Edmond Gjoka, përgjatë Lungomares janë vendosur tavolina pingpongu. Atje ku qytetarë të ndryshëm u argëtuan dhe u çlodhën.

Ndërsa kërkesa e Bashkisë së Vlorës ka qenë që kjo veprimtari të shtrihet dhe në muajt në vazhdim për ta bërë pingpongun më tërheqës në qytetin bregdetar. Pjesë e këtyre aktiviteteve ka qenë edhe presidenti i Federatës Shqiptare të Pingpongut, Arben Meçaj.

Ndërsa nga nr. 2 i organizmit që qeveris këtë sport në Shqipëri, Binoshi, mësohet se gjatë dhjetorit do të mbahet dhe analiza vjetore e përgjithshme, e cila do të përcaktojë dhe objektivat për vitin 2018.

Artikuj të tjerëFaqja Kryesore

Pingpong / Liridona Rexhaj, e 3-ta në Ballkaniadën e Nën-18-vjeçarëve në Bullgari

Pingpong / Liridona Rexhaj, e 3-ta në Ballkaniadën e Nën-18-vjeçarëve në Bullgari

Gjergj Vyshka 13.06.2017 17:05 Pingpongistja e Teutës, Liridona Rexhaj, ka dalë e treta në Kampionatin

Pingpong / Shpallen kampionët e moshave nën-15, nën-18 & nën-21-vjeç

Pingpong / Shpallen kampionët e moshave nën-15, nën-18 & nën-21-vjeç

Gjergj Vyshka 04.05.2017 19:50 Sekretari i Përgjithshëm i Federatës Shqiptare të Pingpongut,

Pingpong / Botërori i Dyseldorfit në maj, Tufa, Tapi & Kola, kandidatë

Pingpong / Botërori i Dyseldorfit në maj, Tufa, Tapi & Kola, kandidatë

Gjergj Vyshka 28.03.2017 18:05 Ndërkohë ndër veprimtaritë kryesore të vitit 2017 për pingpongun

Pingpong / Tufa: Studenti, me ambicie të mëdha për 2017-ën, por lipsen fonde

Pingpong / Tufa: Studenti, me ambicie të mëdha për 2017-ën, por lipsen fonde

Gjergj Vyshka 28.03.2017 13:30 Studenti si klub shumësportësh, ndër të gjitha disiplinat ka në

Pingpong / Liridona Rexhaj, fituesja e Kupës së “Pavarsisë së Kosovës”

Pingpong / Liridona Rexhaj, fituesja e Kupës së “Pavarsisë së Kosovës”

Gjergj Vyshka 20.02.2017 13:15 Liridona Rexhaj, pingpongistja e Teutës, për të 3-tin vit radhazi

  

banner

Arkiva

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

Kontakte dhe informacione

Rrjeti Shqiptar i Lajmeve Sportive (ASNN)

PR & Marketing:
Gentiana Kodra (Pine)

Rrjetet Sociale

Rreth Nesh