Subscribe to RSS

Stafi

 

1287166501-Stafflogo

AlbanianSport.net

Rrjeti Shqiptar i Lajmeve Sportive

Albanian Sports News’ NetworkModerator:

Altin B. Kodra

albakod@journalist.com

Opinionist:

Neptun Bajko

Kontribues të jashtëm:

Fation Kodra (Integrimi)

fatkodra@gmail.com

Gjergj Vyshka (Panorama Sport)

gjergjvyshka@yahoo.com

Erion Todhe (TV Klan)

e_todhe@hotmail.com

Ermal Toti (SuperSport)

Sali Juniku (Top Channel)

Olgert Serani (Panorama Sport)

inggerti_81@hotmail.com

Endrit Sauku (TV Klan)

Erjon Xharo (SuperSport)

Bujar Qesja (Durrës)

Nderim Goci (Krujë & Fushë-Krujë

PR &  Marketing:

Gentiana Pine

gentiana.pine@gmail.com

Konsulent Fotografie:

Armand Babani

Fotograf:

Ferdinand Hazizllari

Konsulent Grafik:

Aleko Konomi


banner

Arkiva

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

Kontakte dhe informacione

Rrjeti Shqiptar i Lajmeve Sportive (ASNN)

PR & Marketing:
Gentiana Kodra (Pine)

Rrjetet Sociale

Rreth Nesh