Subscribe to RSS

Studimi për sportistët elitarë… Po KOKSH-i, ku ishte…?

Share Button

AlbanianSport.net 13/01/2017 15:15

ASNN – Ajo që bëri përshtypje ishte mungesa e Komitetit Olimpik Kombëtar, ndonëse është ajo organizatorja e delegacioneve sportive për në Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018”, apo dhe në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”. Për hir të së vërtetës, gjithnjë nëse bëhet fjalë për kurse kualifikimi, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar është i vetmi që edhe me lektorë të huaj i ka ofruar mundësinë trajnerëve së të gjitha disiplinave.

Pa thënë që ka ndihmuar në rritjen e stërvitjeve të sportistëve me bursa olimpike, apo dhe në rritjen e nivelit të administratorëve sportiv me kurset dhe diplomimet e herëpashershme. Në këto kushte, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar nuk do të mund të ishte shmangur, apo mënjanuar në këtë prezantim të këtij studimi të sportistëve të rinj elitarë.

Sepse në fund të fundit, rezultatet e dobëta nuk janë vetëm kusur i Federatave Sportive, apo dhe Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, që jep grandet, por dhe e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar. Dhe faqja e zezë e rezultateve nëpër Lojërat Olimpike, apo evenimente të tjera të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, është dhe e KOKSH. E për gjendjen reale të sportit duhet të ishte dhe ajo në atë bashkëbisedim, pa inate personale e pa ndasi…

 

Artikuj të tjerëFaqja Kryesore

Lojërat Olimpike Dimërore, “Pjongçeng 2018”, nën lupën e luftës anti-doping

Lojërat Olimpike Dimërore, “Pjongçeng 2018”, nën lupën e luftës anti-doping

AlbanianSport.net 11/02/2018 20:45 ASNN – Lufta kundër dopingut mbetet në qendër të vëmendjes

Lojërat Olimpike Dimërore, Mëhilli & Tola, caktohen datat & oraret e garave

Lojërat Olimpike Dimërore, Mëhilli & Tola, caktohen datat & oraret e garave

AlbanianSport.net 11/02/2018 17:05 ASNN – Ashtu sikundër edhe 4 vjet më parë në Soçi, edhe në Olimpiadën

Peshëngritja, një absurd që po zgjat e nuk po ka fund…

Peshëngritja, një absurd që po zgjat e nuk po ka fund…

AlbanianSport.net 11/02/2018 15:15 ASNN – Absurdi i krijuar që nga 18 janari, ditë kur Elez Gjoza

Basketboll / Cici & Hoxhaj, në parket për Eliminatoret e Evropianit

Basketboll / Cici & Hoxhaj, në parket për Eliminatoret e Evropianit

AlbanianSport.net 11/02/2018 13:25 ASNN – Eliminatoret e Kampionatit Evropian 2019 në basketboll

Lojërat Olimpike Dimërore, jepen 5 medalje të arta në ditën e parë

Lojërat Olimpike Dimërore, jepen 5 medalje të arta në ditën e parë

AlbanianSport.net 11/02/2018 11:35 ASNN – Olimpiada Dimërore “Pjongçeng 2018” e cila po vjen

  

banner

Arkiva

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

Kontakte dhe informacione

Rrjeti Shqiptar i Lajmeve Sportive (ASNN)

PR & Marketing:
Gentiana Kodra (Pine)

Rrjetet Sociale

Rreth Nesh