Subscribe to RSS

Taekuondoja (World), gati për analizën vjetore më 15 janar në Tiranë

Share Button

AlbanianSport.net 06/01/2018 18:25

ASNN – Federata Shqiptare e Taekondosë World është institucioni sportiv i radhës që do të zhvillojë analizën vjetore, quajtur ndryshe Asamblenë e Përgjithshme. Sipas njoftimit të ardhur nga Sekretari i Përgjithshëm i Federatës Shqiptare të Taekuondosë në versionin “World”, Arben Markaj, kjo asamble do të zhvillohet më 15 janar 2018 në Hotel / Rezidencë “Dinasty”, përballë ish-kompleksit Dinamo në Rrugën e Kosovarëve nga ora 17:00 deri në ora 19:00.

Në rendin e ditës të asamblesë është verifikimi i mandateve, ndërsa do të miratohet dhe ndryshimi i disa ekipeve. Kështu “Tirana” nga “Shoqata Tirana”, kthehet në “Klub Tirana”, apo dhe verifikimi i licencimeve për Kamzën, Shqiponjat, “Top Gym Sport” dhe “Sun Ray”. Po kështu raporti kryesor do të mbahet nga presidenti i Federatës Shqiptare të Taekuondosë, Genti Malko, si dhe më pas raporti financiar. Do të diskutohet ndryshimi i statutit, sipas kërkesave të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Po kështu nga anëtarët do të bëhet dhe Miratimi i Kalendarit të Veprimtarive Kombëtare dhe Ndërkombëtare për vitin 2018. Madje ka dhe një kërkesë nga shoqata “Top Gym Sport” për përfshirjen e edicionit të 7-të të “Top Tirana Open 2018” në kalendarin e veprimtarive për vitin 2018. Në fund do të miratohet dhe dalja nga inventari i Federatës Shqiptare të Taekuondosë “World” i sistemit xhoistik të pikëzimit.

Po kështu, do të bëhet edhe shpërndarja e bazës materiale të ardhur si ndihmë nga Komiteti Organizativ i Kampionatit Botëror në Muju të Koresë së Jugut. Po kështu dhe marrja e kërkesës së shoqatës “Dyrrahu”, e cila ka ndryshime në statut. E fundi i asamblesë do të jetë pajisja me karta për anëtarët e Federatës Shqiptare të Taekuondosë më 2018-ën.

Artikuj të tjerëFaqja Kryesore

(Video) Karate / Kosova synon Olimpiadën “Tokio 2020” me 4 sportistë

(Video) Karate / Kosova synon Olimpiadën “Tokio 2020” me 4 sportistë

AlbanianSport.net 09/01/2017 13:25 ASNN – Karateja do të jetë, për herë të parë, pjesë e kalendarit

MMA / Shqipëria e ndeshjeve të lira, nga e 63-ta, tanimë e 29-ta në botë

MMA / Shqipëria e ndeshjeve të lira, nga e 63-ta, tanimë e 29-ta në botë

AlbanianSport.net 08/01/2017 18:00 ASNN – Federata Shqiptare e Ndeshjeve të Lira, me president

KOKSH / Stafeta e asambleve vjetore, sot radhën e ka xhudoja & karateja

KOKSH / Stafeta e asambleve vjetore, sot radhën e ka xhudoja & karateja

AlbanianSport.net 22/12/2017 09:35 ASNN – Vijon sot radha e analizave vjetore nëpër Federata, teksa

(Video) Kur vullneti i hekurt kapërcen edhe gjymtimet fizike…

(Video) Kur vullneti i hekurt kapërcen edhe gjymtimet fizike…

AlbanianSport.net 20/12/2017 20:25 ASNN – Sportisti me një këmbë, që na propozon materiali i mëposhtëm,

Taekuondo (World) / Vllaznia e Tirana, fitueset e Kupës së Shqipërisë

Taekuondo (World) / Vllaznia e Tirana, fitueset e Kupës së Shqipërisë

Gaspër Marku 11/12/2017 16:25 ASNN – Dhjetë ekipe me mbi 100 sportistë ishin pjesëmarrës

  

banner

Arkiva

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

Kontakte dhe informacione

Rrjeti Shqiptar i Lajmeve Sportive (ASNN)

PR & Marketing:
Gentiana Kodra (Pine)

Rrjetet Sociale

Rreth Nesh